Bygningsingeniør

Opslået 21-04-2017

bygningsingeniør konstruktionsingeniør københavn

Om os:

Krabbenhøft & Ingolfsson er en rådgivende ingeniørvirksomhed placeret i hjertet af Nørrebro. Vi er en virksomhed i vækst, og vi søger derfor nye medarbejdere til at indgå i vores hold af dygtige ingeniører. Arbejdsmiljøet er internationalt med et godt socialt sammenhold og en flad firmastruktur, som giver mulighed for stort ansvar og personlig udvikling.

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet og tilfredse kunder – bl.a. ved altid at forsøge at være et skridt foran og ikke sidde og vente på udspil fra andre. Vi udfordrer gerne de traditionelle metoder for at finde den bedste løsning.

Opgaverne:

Vi arbejder med projekter både i Danmark og i udlandet – blandt andet lige nu i Storbritannien. Vores opgaver ligger typisk, men ikke udelukkende, inden for følgende kategorier:

  • Bærende stålkonstruktioner herunder industri- og boligbygninger og broer
  • Design af stål til specielle konstruktioner: eksempelvis højspændingsmaster, master til køreledninger og tyndpladekonstruktioner.
  • Design og modellering af in-situ støbte betonkonstruktioner, store og små – simple og komplicerede.
  • Monitorering: Design, udvikling og installering af sensorer for eksempel til overvågning af broer og skorstene

Vi har en passion for nye spændende byggeprojekter, og vi arbejder ofte sammen med arkitekter og entreprenører om konkurrenceforslag. Det er vigtigt for os at niveauet er højt, og vi er stolte af at have vundet samtlige konkurrencer, vi har deltaget i.

Om jobbet:

Vi tilbyder en stilling med stor variation i opgaverne og du kan forvente at skulle udføre design af både stål- og betonkonstruktioner Du vil få fagligt ansvar for projektering af større og mindre designprojekter, herunder bl.a. udvikling af løsningsmetoder og grundlag for beregninger. Du vil have en del kundekontakt på de projekter, du er tilknyttet og du får hurtigt et selvstændigt ansvar for projekterne. Vores kunder er eksempelvis danske stålproducenter, større entreprenører og statsejede energiselskaber. Vi har endvidere godt samarbejde med andre rådgivende ingeniører både herhjemme og i udlandet.

Du vil også komme til at deltage aktivt i vidensindsamling og –deling blandt dine kollegaer for at styrke firmaets samlede ekspertise. Hos os er der rig mulighed for faglig og personlig udvikling. Vi tror på investering i vores medarbejdere, og vi opfordrer derfor til, at du finder spændende kurser og seminarer, der kan styrke både dig og os.

Om dig:

Vi søger en kandidat, der først og fremmest er proaktiv, kvalitetsbevidst og klar til frihed under ansvar. Vi har brug for en dygtig medarbejder, der kan understøtte udviklingen og løfte fagligt komplicerede projekter i en organisation under udvikling.

Kvalifikationer:
  • Civilingeniør inden for bygningskonstruktion
  • 3-6 års erhvervserfaring eller evt. nyafsluttet Ph.d.
  • Erfaring med projektering af bærende konstruktioner.
  • Erfaring med projektering af betonkonstruktioner en fordel.
  • Dansk og engelsk på højt professionelt niveau

Ansøgning:

Ansøgninger sendes til job@krabbenhoft.eu
Startdato er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette. Vi holder løbende samtaler.

Kontakt:

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

bygningsingeniør konstruktionsingeniør københavn

Einar Ingolfsson

DIREKTØR/PARTNER
eti@krabbenhoft.eu
+45 61 66 56 88