Karriere hos K+I

At arbejde hos Krabbenhøft & Ingolfsson betyder rig mulighed for medansvar og personlig udvikling. Vi er en relativt lille virksomhed med højt fagligt niveau og kort kommandovej. Vi påtager os gerne de svære og specielle opgaver, og hos os vil du i meget lav grad blive udsat for "sådan plejer vi at gøre".

Vi værdisætter proaktivitet og evnen til at tænke kreativt meget højt. Vi forventer meget af vores medarbejdere, men vi går også højt op i trivsel og arbejdsglæde og muligheden for at indfri faglige ambitioner.

Se vores ledige stillinger
Image
Konstruktionsingeniør job

Arbejdsglæde

Hos os er det vigtigt at alle medarbejdere føler sig værdsat og som en vigtig del af virksomheden. Vi sætter fokus på den enkelte medarbejders trivsel både gennem faglig udfordring og mulighed for udvikling - fx i form af interessante kurser eller afprøvning af forskellige roller i vores projekter.

Konstruktionsingeniør job

Stærk holdånd

Her er ingen spidse albuer. Vi bruger hinanden til sparring og idéudveksling og vi arbejder alle sammen om at løfte vores projekter og virksomheden i det hele taget uden nogen form for intern konkurrence. I en mindre virksomhed er det altafgørende, at man er en god holdspiller.

Konstruktionsingeniør job

Socialt samvær

Vi har et stærkt socialt sammenhold og en positiv og inkluderende stemning på kontoret. Vi tager på studieture og holder fester, og til hverdag spiser vi frokost sammen, holder ugentlig fælles morgenmad og spiller en masse bordfodbold i pauserne.

Ledige Stillinger

Ser du dig selv hos Krabbenhøft & Ingolfsson? Hvis du ikke passer på en af de opslåede stillinger kan du sende os en uopfordret ansøgning. Vi leder altid efter dygtige ingeniører.

Send en ansøgning