Simuleringer

Broer gangbroer

Detaljeret analyse af konstruktionsstål

Hos K+I har vi med succes udført flere simuleringer på projekter, der involverede konstruktionsstål, alt i henhold til Eurocode. Ofte generaliseres de procedurer, der er beskrevet i standardiserede designmetoder, og er derfor ikke i stand til effektivt at repræsentere detaljer, der ikke specifikt er dækket af koden. Et alt for konservativt design kan ofte føre til øgede produktionsomkostninger, især i store projekter. Ved at udføre FE-analyse er det muligt at analysere et problem for de specifikke egenskaber, der er knyttet til det, og derved tilvejebringe en mere effektiv stålkonstruktion til vores kunder.

Ved flere lejligheder har det ikke engang været muligt at dokumentere tilstrækkelig kapacitet for konstruktionsdetaljer ved hjælp af konventionelle analysemetoder, men ved hjælp af FEA-metoden kan vores ingeniører gøre det.

Ud over de ovennævnte fordele giver FEA-metoden yderligere variabler, der skal bruges, når man gennemgår den strukturelle opførsel i den endelige grænsetilstand. Belastning er ofte et nyttigt mål for, hvordan en struktur fungerer under en fiaskohændelse, uanset om det er en ulykke eller miljøpåvirkning, hvilket analysemetoderne ikke giver. Derudover giver simulering et meget mere realistisk mål for spændingerne i strukturen, især i komplekse geometrier.

Med vores omfattende interne færdigheder inden for Eurocode stålkonstruktion og avanceret simuleringssoftware, kan K+I levere effektivt og pålideligt ståldesign til vores kunder.

Projekter

DTU Life science – Se projekt

simulations FEA Finite element analyse

Experimentarium – Se projekt

simulations FEA Finite element analyse

SkilteExpressen – Se projekt

simulations FEA Finite element analyse

Sitecover – Se projekt

simulations FEA Finite element analyse

Railbeam

simulations FEA Finite element analyse