VORES PARTNERE

Krabbenhøft & Ingolfsson er en del af et netværk af højt specialiserede virksomheder indenfor konstruktion, geoteknik og softwareudvikling. Vi har et stærkt samarbejde inden for gruppen, og vores medarbejdere deltager i opgaver på tværs af virksomhedsgrænser for at sikre, at vores kunder opnår de fulde fordele ved vores stærke netværk.

Image

Optum CE er et søsterselskab til Krabbenhøft & Ingolfsson dedikeret til udviklingen af avanceret og brugervenligt beregningssoftware. Et af deres banebrydende produkter, OPTUM G3, er et design- og analyseværktøj til simulering af spændinger og strømme i geotekniske strukturer i 3D og inkluderer beregninger af limit analysis til bestemmelse af bæreevne samt mere klassisk elastoplastisk beregning til etablering af f.eks. fuld last-flytningsforhold. Besøg OptumCE.com og få gratis prøveperioder og mere information.

Image

New Nordic Engineering er vores søsterselskab i Reykjavik, som tilbyder ingeniørrådgivning indenfor byggebranchen. I samarbejde med vores islandske kolleger har vi designet adskillige betonbygninger i Island, lige fra enfamilieboliger til større lejlighedsbygninger og hoteller. Besøg NNE.is for at læse mere om disse projekter.